

CHILDREN'S DIVISION SCHEDULE FALL 2015

2 Year Olds - Children's Division

Pre Ballet (30 minute ballet class)

3:30-4:00pm Monday Tuesday 10:00-10:30am Tuesday 11:15-11:45am Wednesday 6:30-7:00pm Thursday 9:30-10:00am Thursday 11:00-11:30am Thursday 6:00-6:30pm Friday 12:00-12:30pm Saturday 9:00-9:30am

3 Year Olds - Children's Division

Little Ballet (45 minute ballet class)		Little Ballet/Tap (60 minute combo)	
Monday	3:45-4:30pm	Tuesday	12:30-1:30pm
Tuesday	10:30-11:15am	Wednesday	5:00-6:00pm
Tuesday	6:00-6:45pm	Saturday	9:30-10:30am
Thursday	10:00-10:45am		
Thursday	6:30-7:15pm	Pre Tap (30 minute tap class)	
Friday	11:15-12:00pm	Friday	12:00-12:30pm
Saturday	9:00-9:45am	Saturday	11:15-11:45am
Saturday	11:45-12:30pm		

4 Year Olds - Children's Division

Pre Primary Ballet (45 minute Ballet Class)		Little Ballet/Tap (60 minute combo)	
Tuesday	6:00-6:45pm	Tuesday	12:30-1:30pm
Wednesday	3:15-4:00pm	Wednesday	5:00-6:00pm
Wednesday	6:30-7:15pm	Saturday	9:30-10:30am
Thursday	12:30-1:15pm		
Friday	12:30-1:15pm	Pre Tap (30 minute tap class)	
Saturday	9:45-10:30am	Friday	12:00-12:30pm
Saturday	10:30-11:15am		
Saturday	11:15-11:45am		

5 Year Olds - Children's Division

Primary Ballet (60 minute Ballet Class)

6:15-7:15pm 4:00-5:00pm

Tuesday 6:45-7:45pm Friday 12:30-1:30pm

Monday

Tuesday

Friday 4:00-5:00pm Saturday 9:00-10:00am

Jazz (30 minute jazz class) Monday 4:00-4:30pm

Friday 1:30-2:00pm

Tap/Jazz Combo (60 minute combo class)

Tuesday 5:00-6:00pm

Primary Ballet/Jazz (60 minute combo)

Wednesday 4:00-5:00pm

Hip Hop (30 minute hip hop dance class)

Monday 4:45-5:15pm

Tap (30 minute tap class)

Thursday 5:00-5:30pm