

# CHILDREN'S DIVISION SCHEDULE FALL 2015

# 2 Year Olds - Children's Division

#### Pre Ballet (30 minute ballet class)

Pre Ballet (30 minute ballet class)

Monday 3:30-4:00pm

Tuesday 10:00-10:30am

Tuesday 11:15-11:45am

Wednesday 6:30-7:00pm

Thursday 9:30-10:00am

Thursday 11:00-11:30am

Thursday 6:00-6:30pm

Friday 12:00-12:30pm

Saturday 9:00-9:30am

### 3 Year Olds - Children's Division

#### Little Ballet (45 minute ballet class)

Tuesday 10:30-11:15am

Tuesday 6:00-6:45pm

Thursday 10:00-10:45am

Thursday 6:30-7:15pm

Friday 11:15-12:00pm

Saturday 9:00-9:45am

#### Little Ballet/Tap (60 minute combo)

Tuesday 12:30-1:30pm

Wednesday 5:00-6:00pm

Saturday 9:30-10:30am

#### Pre Tap (30 minute tap class)

Friday 12:00-12:30pm

Saturday 11:15-11:45am

# 4 Year Olds - Children's Division

#### **Pre Primary Ballet (45 minute Ballet Class)**

Tuesday 6:00-6:45pm

Wednesday 3:15-4:00pm

Wednesday 6:30-7:15pm

Thursday 12:30-1:15pm

Friday 12:30-1:15pm

Saturday 9:45-10:30am

Saturday 10:30-11:15am

Little Ballet/Tap (60 minute combo)

Tuesday 12:30-1:30pm

Wednesday 5:00-6:00pm

Saturday 9:30-10:30am

Pre Tap (30 minute tap class)

Friday 12:00-12:30pm

Saturday 11:15-11:45am

# 5 Year Olds - Children's Division

#### **Primary Ballet (60 minute Ballet Class)**

Monday 6:15-7:15pm

Tuesday 4:00-5:00pm Primary Ballet/Jazz (60 minute combo)

Tuesday 6:45-7:45pm Wednesday 4:00-5:00pm

Friday 12:30-1:30pm

Saturday 9:00-10:00am Hip Hop (30 minute hip hop dance class)

Saturday 11:45-12:45pm Monday 4:45-5:15pm

#### Tap/Jazz Combo (60 minute combo class)

Tuesday 5:00-6:00pm

Jazz (30 minute jazz class) Tap (30 minute tap class)

Monday 4:00-4:30pm Thursday 5:00-5:30pm Friday 1:30-2:00pm